Vorige pagina

Osaka Vision 10 Grow Bow

SKU
hd_20.22258
  • Stijfheid: Soepel
  • Type Kromming: MidBow
Andere kleuren
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Osaka Vision 10 Grow Bow is een afkomstig uit de Osaka stickcollectie. De Vision lijn herken je aan de fluor kleuren die verwijzen naar de jaren 90. De sticks uit de Osaka Vision collectie zijn een combinatie van de huidige trends met daarin de afkomst van Osaka verwerkt. 

Materiaal
De Osaka Vision is een soepele veldstick die voor 10% uit carbon bestaat. Het carbon maakt de stick stugger en zorgt voor veel slagkracht en power. Verder bestaat de stick voor 95% uit fiberglas voor meer soepelheid en gevoel in de stick. De 2% aramide en 3% Kevlar zorgt voor het schokabsorberende vermogen. 

Kromming & Krul
De kromming van 17 mm zorgt ervoor dat je makkelijk meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push, zonder de controle te verliezen bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. De “Grow Bow Curve” geeft de speler optimale controle. De positie van deze kromming is ideaal voor de beginnende speler.

De stick beschikt over een 45° krul. Deze haak zit tussen een midi en maxi krul in, waarbij het grotere oppervlak ervoor zorgt dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

test

Meer informatie
SKU hd_20.22258
Artikelcode leverancier 12558-OXY-SENIOR
Merk Osaka
Doelgroep Senior
Productlijn Vision
Ondergrond Veld
Stijfheid Soepel
Type Kromming MidBow
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 10%
Kromming 17 mm
Curve Location 30 cm
Krul Midi
Gewicht Light
Kleur Red
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Osaka Vision 10 Grow Bow
Je waardering
Maattabel