Vorige pagina

Reece ASM Rev3rse Hockeystick Junior

SKU
hd_20.18583
Vanaf € 69,95 Normale prijs € 99,95
  • Stijfheid: Allround

Selecteer je maat om onze levertijd te zien

Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

- 30%

De Reece ASM Rev3rse Hockeystick Junior is een trainingsstick afkomstig uit de stickcollectie van Reece Australia. Bij deze gespiegelde stick zijn de bolle en platte kant omgedraaid, en deze gebruik je dus ook linkshandig. Hierdoor verbeter je je aanpassingsvermogen en techniek, waar je balbehandeling met rechts van profiteert!

Materiaal
De ASM Rev3rse is een soepele veldstick die zorgt voor een goede mix van een flinke dosis power en het ideale balgevoel. Deze stick bestaat voor 5% uit carbon wat zorgt voor extra slagkracht en power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk extra balsnelheid te genereren. Het gebruikte fiberglas zorgt voor extra balgevoel en controle.

Kromming & Krul
De kromming van 24,7 mm is gemaakt om de grootste snelheid met een (sleep)push te genereren. De curve location van 30 cm biedt de speler extra balcontrole. De stick beschikt over een maxi krul. Deze haak is iets langer dan de midi waardoor het snelle hanteren van de stick iets lastiger wordt. Daarentegen zorgt het grotere oppervlak van de haak voor dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 5%
Curve Location 30 cm
Kromming 24,7 mm
Krul Maxi
Ondergrond Veld
Doelgroep Junior
Kleur Black
SKU hd_20.18583
Artikelcode leverancier 889222-8200
Stijfheid Allround
Merk Reece
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Reece ASM Rev3rse Hockeystick Junior
Je waardering
Maattabel