Vorige pagina

Reece Fusion Junior

SKU
hd_20.22345
Vanaf € 28,95 Normale prijs € 49,95
  • Stijfheid: Soepel
  • Type Kromming: MidBow
Andere kleuren

Selecteer je maat om onze levertijd te zien

Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

- 42%

De Reece Fusion Junior is een soepele, lichtgewicht veldstick afkomstig uit de stickcollectie van Reece. De sticks zijn van hoge kwaliteit en hebben een kleurrijk en eigentijds design. De Fusion is uitermate geschikt om de basisvaardigheden verder te ontwikkelen. 

Materiaal
De Reece Fusion Junior is een soepele veldstick die geschikt is voor gebruik op alle type hockeyvelden. De 5% kevlar en 95% fiberglas in de stick vergroten het schokabsorberend vermogen waardoor de speler meer gevoel en controle over de stick krijgt. 

Kromming & Krul
De klassieke kromming van 22 mm op 300 mm hoogte is ideaal voor de all-round hockeyspeler. Met deze hockeystick kan de hockeyspeler makkelijk controle houden bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. De mid bow zorgt voor de optimale balans tussen control en gemakkelijk slaan. De stick beschikt over een maxi krul. Deze haak is iets langer dan de midi waardoor het snelle hanteren van de stick iets lastiger wordt. Daarentegen zorgt het grotere oppervlak van de haak voor dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Toevoegingen
De stick is voorzien van het Integrated Demping System. Dit systeem vermindert de kans op armblessures en zorgt voor een soepele aanname van de bal, doordat de dop van de grip trillingen tegenhoudt.

Meer informatie
SKU hd_20.22345
Artikelcode leverancier 889229-9400
Merk Reece
Doelgroep Junior
Ondergrond Veld
Stijfheid Soepel
Type Kromming MidBow
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 0%
Kromming 22 mm
Curve Location 30 cm
Krul Maxi
Gewicht Light
Kleur Grey/Yellow
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Reece Fusion Junior
Je waardering
Maattabel