TK

TK 1.2 Limited Extreme LowBow

0 beoordelingen
TK 1.2 Limited Extreme LowBow
 

Bestellen tijdens de feestdagen
Voor bestellingen in november en december kunnen de levertijd en retourtermijn afwijken. Lees meer op de klantenservice pagina.

Alles over dit product

Alles over de TK 1.2 Limited Extreme LowBow

  • Ideaal voor: Gevorderde spelers (5+ jaar)
  • Perfect voor: Harde sleeppushes

De TK 1.2 LTD Extreme Lowbow is afkomstig uit de Series One stickcollectie van TK. De moderne TK hockeysticks bevatten de beste materialen en zijn geproduceerd met de nieuwste technieken om maximale prestaties te leveren.

Materiaal & Carbonpercentage
De TK 1.2 is een stugge veldstick die voor 80% uit 12K Japans carbon bestaat. Het carbon maakt de stick stugger en zorgt voor extra power en balsnelheid. Daarnaast maakt het carbon de stick extra krachtig en zorgt het voor een hogere duurzaamheid. De overige 10% aramide en 10% glasfiber zorgen ervoor dat de stick soepeler wordt en dat het schokken absorbeert. Hierdoor heeft de speler meer gevoel aan de bal.

Kromming & Krul
De kromming van 25mm op 200mm hoogte zorgt ervoor dat je gemakkelijk de sleeppush kan uitvoeren. De Extreme Low Bow-curve is bij uitstek geschikt voor de dribbelaar en strafcorner specialist. De “Xtreme Late Bow” is TK’s meest agressief geplaatste kromming en is de perfecte vorm voor de technische 3D hockeyer of sleper. Een dunnere haak en schacht om jouw handelingssnelheid maximaal te benutten.

De stick beschikt over een maxi krul. Deze haak is iets langer dan de midi krul en maakt de balaanname makkelijker dankzij het grotere contactoppervlak.

Kenmerken
Reviews (0) 0.0

Reviews (0)

TK 1.2 Limited Extreme LowBow
0.0 Algemene beoordeling van ”TK 1.2 Limited Extreme LowBow“ 0.0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0