Vorige pagina

adidas Estro .5

Artikelnummer:
144326
Vanaf € 124,95 Normale prijs € 169,95
  • Stijfheid: Allround
  • Type Kromming: ProBow

Selecteer je maat om onze levertijd te zien

Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

  • Ideaal voor: Ervaren spelers (2-5 jaar) 
  • Perfect voor: Strakke passes 
  • Nieuwe benaming van: adidas LX 

De adidas Estro .5 is een allround veldstick afkomstig uit de Estro stickcollectie van adidas. De hockeysticks van adidas zijn op dit moment niet meer weg te denken van de Nederlandse hockeyvelden. De sticks hebben een modern design en worden door vele topspelers gebruikt.

Materiaal & Carbonpercentage
De Estro .5 is een allround hockeystick die zorgt voor en goede mix van power en optimale controle. De stick bestaat uit 50% carbon wat zorgt voor slagkracht en power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk extra balsnelheid te genereren. De toegevoegde aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor de speler meer gevoel en controle over de stick krijgt. Het overige fiberglas biedt daarnaast extra bescherming voor een hogere duurzaamheid en slijtvastheid.

Kromming & Krul
De kromming van 22mm op een hoogte van 250mm zorgt ervoor dat je gemakkelijk kan slaan, flatsen en een bal kan stoppen. De Mid Bow-curve is bij uitstek geschikt voor de allround hockeyer. 

De Estro beschikt over een Pure Control Head, die vergelijkbaar is met de Maxi-krul. De Maxi-krul is de meest gangbare krul op het hockeyveld. Door het grote oppervlakte wordt het stoppen en slaan van de bal makkelijk, maar het snelle hanteren van de bal gaat iets achteruit.

Estro
De Estro is sinds 2021 de nieuwe benaming voor de populaire LX sticklijn van adidas. De Estro is verkrijgbaar in een breed scala aan carbonpercentages. De evenwichtige kromming in combinatie met de kromminghoogte, maken deze sticks ideaal voor allround spelers. Klik hier voor meer informatie over de nieuwe namen van de productlijnen van adidas.

Meer informatie
SKU 144326
Artikelcode leverancier BH0022
Merk adidas
Doelgroep Senior
Productlijn Estro
Ondergrond Veld
Stijfheid Allround
Type Kromming ProBow
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 50%
Kromming 22 mm
Curve Location 25 cm
Krul Maxi
Gewicht Light
Kleur Black/Gold
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:adidas Estro .5
Je waardering
Maattabel