Vorige pagina

adidas Chaos Fury .5 Dark Script

SKU
hd_20.22222
Vanaf € 125,95 Normale prijs € 149,95
  • Stijfheid: Allround
  • Type Kromming: Extreme LowBow

Selecteer je maat om onze levertijd te zien

Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

Anderen bekeken ook

De adidas ChaosFury .5 is een allround veldstick afkomstig uit de ChaosFury stickcollectie van adidas. De hockeysticks van adidas zijn op dit moment niet meer weg te denken van de Nederlandse hockeyvelden. De sticks hebben een modern design en worden door vele topspelers gebruikt.

Materiaal & Carbonpercentage
De ChaosFury .5 is een allround hockeystick die zorgt voor en goede mix van power en optimale controle. De stick bestaat uit 50% carbon wat zorgt voor slagkracht en power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk extra balsnelheid te genereren. De toegevoegde aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor de speler meer gevoel en controle over de stick krijgt. Het overige fiberglas biedt daarnaast extra bescherming voor een hogere duurzaamheid en slijtvastheid.

Kromming & Krul
De kromming van 24mm op een hoogte van 200mm zorgt ervoor dat je gemakkelijk 3D-trucjes kan uitvoeren. De Low Bow-curve biedt een uitstekende mix tussen controle en de mogelijkheid om te scoopen.

De ChaosFury beschikt over een Pure Control Head, die vergelijkbaar is met de Maxi-krul. De Maxi-krul is de meest gangbare krul op het hockeyveld. Door het grote oppervlakte wordt het stoppen en slaan van de bal makkelijk, maar het snelle hanteren van de bal gaat iets achteruit.

ChaosFury
De ChaosFury is de nieuwe benaming voor de populaire AX collectie van adidas. De ChaosFury  is verkrijgbaar in verschillende carbonpercentages. Dankzij de heftige kromming in combinatie met de lage kromminghoogte is deze stick ideaal voor aanvallende spelers. Klik hier voor meer informatie over de nieuwe namen van de productlijnen van adidas.

Meer informatie
SKU hd_20.22222
Artikelcode leverancier BF0022
Merk adidas
Doelgroep Senior
Productlijn Chaos Fury
Ondergrond Veld
Stijfheid Allround
Type Kromming Extreme LowBow
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 50%
Kromming 24 mm
Curve Location 20 cm
Krul Maxi
Gewicht Light
Kleur Black/Purple
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:adidas Chaos Fury .5 Dark Script
Je waardering
Maattabel