Vorige pagina

adidas Fabela .8

SKU
hd_20.22236
Vanaf € 53,95 Normale prijs € 59,95
  • Stijfheid: Soepel
  • Type Kromming: ProBow

Selecteer je maat om onze levertijd te zien

Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

Bestseller
Anderen bekeken ook

De adidas Fabela .8 is een soepele veldstick afkomstig uit de Fabela stickcollectie van adidas. De hockeysticks van adidas zijn op dit moment niet meer weg te denken van Nederlandse hockeyvelden. De sticks hebben een modern design en worden door vele topspelers gebruikt.

Materiaal & Carbonpercentage
De Fabela .8 is een soepele hockeystick die zorgt voor en goede mix van power en optimale controle. De stick bevat geen carbon, wat hem flexibel maakt en veel gevoel geeft. De toegevoegde aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor de speler meer gevoel en controle over de stick krijgt.

Kromming & Krul
De kromming van 22mm op een hoogte van 250mm zorgt ervoor dat je gemakkelijk kan slaan, flatsen en een bal kan stoppen. De Mid Bow-curve is bij uitstek geschikt voor de allround hockeyer. 

De Fabela beschikt over een Pure Control Head, die vergelijkbaar is met de Maxi-krul. De Maxi-krul is de meest gangbare krul op het hockeyveld. Door het grote oppervlakte wordt het stoppen en slaan van de bal makkelijk, maar het snelle hanteren van de bal gaat iets achteruit.

Fabela
De Fabela is de nieuwe benaming voor de FLX sticklijn van adidas. De FLX was de ‘vrouwelijkere’ versie van de LX-lijn, vanwege de zachtere kleurstellingen. Deze karakteristieken zijn ook in de Fabela doorgetrokken. De Fabela is geschikt voor de allrounder met haar vloeiende krommingen. Klik hier voor meer informatie over d enieuwe namen van de productlijnen van adidas.

Meer informatie
SKU hd_20.22236
Artikelcode leverancier BF0036
Merk adidas
Doelgroep Senior
Productlijn Fabela
Ondergrond Veld
Stijfheid Soepel
Type Kromming ProBow
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 0%
Kromming 22 mm
Curve Location 25 cm
Krul Maxi
Gewicht Light
Kleur Green
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:adidas Fabela .8
Je waardering
Maattabel