Vorige pagina

Dita FiberTec C45 L-Bow

SKU
hd_20.20988
  • Stijfheid: Allround
  • Type Kromming: LowBow
Andere kleuren
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Dita CompoTec C45 L-Bow is afkomstig uit de CompoTec serie van Dita. Deze collectie bevat ultralicht compotec materiaal, dit materiaal geeft een optimale combinatie van comfort, gewicht en kracht. Versterkt met krachtige, plantaardige Bio Hars voor superieure prestaties en lage milieu impact. 

Materiaal & Carbonpercentage
De CompoTec C45 is een allround veldstick die voor 45% uit carbon bestaat. Het carbon zorgt voor power waardoor het makkelijker wordt om balsnelheid te genereren. De 5% Kevlar vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor je meer gevoel en controle over de stick krijgt. 

De stick bestaat voor 50% uit fiberglas. Dit materiaal is wat soepeler dan carbon en zorgt voor meer balgevoel en controle. Daarnaast biedt het fiberglas extra bescherming wat zorgt voor een hogere slijtvastheid van de stick.

Kromming & Krul
De kromming van  24 mm op een hoogte van 220 mm zorgt ervoor dat je gemakkelijk 3D-trucjes kan uitvoeren. De Low Bow-curve biedt een uitstekende mix tussen controle en de mogelijkheid om te scoopen.

De stick beschikt over een J-vorm haak. Deze krul biedt de ideale combinatie van optimale controle en stickhandeling. De J-vorm biedt de perfecte mogelijkheid om sneller te dribbelen.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 45%
Curve Location 22 cm
Kromming 24 mm
Krul J-vorm
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
Kleur Pink/Red
SKU hd_20.20988
Artikelcode leverancier 1020.103-49
Stijfheid Allround
Type Kromming LowBow
Merk Dita
Productlijn FiberTec
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Dita FiberTec C45 L-Bow
Je waardering
Maattabel