Vorige pagina

Grays 850i Dynabow Hout Indoor

SKU
hd_20.22832
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Grays 850i DynaBow Hout Indoor is afkomstig uit de stickcollectie van Grays. De 850i is een soepele zaalhockeystick die zorgt voor een prettig balgevoel. Deze houten sticks zijn van hoge kwaliteit en zijn voorzien van een strak zwart design. De sticks zijn verstevigd met aramide en fiberglas voor extra power en duurzaamheid.

Materiaal
De 850i is een soepele indoorstick en zorgt voor veel gevoel en optimale controle. De stick is gemaakt van hout, wat de stick erg armvriendelijk en licht van gewicht maakt. Daarnaast biedt de stick meer gevoel wat ideaal is om het balgevoel en de basistechnieken verder te ontwikkelen. De houten stick is verstevigd met aramide en glasvezel wat zorgt voor meer power bij iedere slag..

Kromming & Krul
De kromming van 24,75 mm zorgt, in combinatie met de curve location van 250 mm, ervoor dat je sneller kunt dribbelen en meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push. Deze Dynabow curve zorgt ervoor dat de stick erg goed handelbaar is, wat ideaal is voor de aanvallende speler. De stick heeft een maxi krul van 50°, wat aannemen makkelijker maakt, maar dribbelen iets lastiger. 

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Hout
Carbonpercentage 0%
Curve Location 25 cm
Kromming 24,75 mm
Krul Maxi
Ondergrond Zaal
Doelgroep Senior
Kleur Orange/Black
SKU hd_20.22832
Artikelcode leverancier 35624-0027
Type Kromming ProBow
Merk Grays
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Grays 850i Dynabow Hout Indoor
Je waardering