Vorige pagina

Reece Pro Supreme 190 Dutch Limited

SKU
hd_20.22336
  • Stijfheid: Stug
  • Type Kromming: LowBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Reece Pro Supreme 190 Dutch Limited is een soepele, lichtgewicht veldstick afkomstig uit de stickcollectie van Reece. De sticks zijn van hoge kwaliteit en hebben een kleurrijk en strak design. 

Materiaal
De Reece Pro Supreme 190 Dutch Ltd is een stugge veldstick die geschikt is voor gebruik op alle type hockeyvelden. Deze stick bestaat voor 90% uit carbon wat zorgt voor veel slagkracht en extra power. Tijdens het slaan van de bal, vindt er bij deze stick minder buiging plaats waardoor de bal meer snelheid krijgt. 

Kromming & Krul
De kromming van 24,7 mm op 200 mm hoogte zorgt ervoor dat je gemakkelijk 3D-trucjes kan uitvoeren. De Low Bow-curve biedt een uitstekende mix tussen controle en de mogelijkheid om te scoopen. De stick beschikt over een maxi krul. Deze haak is iets langer dan de midi waardoor het snelle hanteren van de stick iets lastiger wordt. Daarentegen zorgt het grotere oppervlak van de haak voor dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Toevoegingen
De stick is voorzien van het Integrated Demping System. Dit systeem vermindert de kans op armblessures en zorgt voor een soepele aanname van de bal, doordat de dop van de grip trillingen tegenhoudt.

Meer informatie
SKU hd_20.22336
Artikelcode leverancier 889253-6250
Merk Reece
Doelgroep Senior
Ondergrond Veld
Stijfheid Stug
Type Kromming LowBow
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 90%
Kromming 24,75 mm
Curve Location 20 cm
Krul Maxi
Gewicht Light
Kleur Black
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Reece Pro Supreme 190 Dutch Limited
Je waardering
Maattabel